Nokia n

Nokia Nseries – Wikipedia

Nokia Nseries oli Nokian vuosina 2005–2011 valmistama matkapuhelinsarja. Aluksi Nokia markkinoi Nseries-laitteita multimediatietokoneina.

Nokia N9 – Wikipedia

Nokia N9 – Wikipedia

Nokia N9 on matkapuhelinvalmistaja Nokian MeeGo/Harmattan -käyttöjärjestelmällä toimiva älypuhelin. Puhelimen runko on läpivärjättyä polykarbonaattia, …

Nokian kaupunki – Täällä syntyy uutta | nokiankaupunki.fi

Nokian kaupungin kirjasto-, kulttuuri-, liikunta-, ja nuorisopalvelut tarjoavat monipuolista kaikille avointa ohjelmaa 25.2.–5.3. Ohjelmassa on mm.

Nokian kaupunki on kasvava, lähes 35 000 tuhannen asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen seudulla. Täällä syntyy uutta.

Nokian Uutiset

Nokian Uutiset, parasta nokialaista paikallisjournalismia. Uutiset pitkin päivää, klikkaa ja lue!

Löydä sopiva rengas elämäsi matkalle / Nokian Renkaat

Nokian Renkaiden kesä- ja talvirenkaat tarjoavat tinkimätöntä turvallisuutta, suorituskykyä ja taloudellista ajoa pohjoisen ankarille teille.

Nokian Renkaiden kesä- ja talvirenkaat tarjoavat tinkimätöntä turvallisuutta, suorituskykyä ja taloudellista ajoa pohjoisen ankarille teille. Valitse itsellesi sopiva rengas.

Uusimmat Nokian Android-puhelimet ja perinteiset puhelimet

Tervetuloa Nokia-puhelinten viralliselle sivustolle. Tutustu vuoden 2022 uuteen ja palkittuun valikoimaamme, johon kuuluu niin Android-puhelimia, …

Tervetuloa Nokia-puhelinten viralliselle sivustolle. Tutustu vuoden 2022 uuteen ja palkittuun valikoimaamme, johon kuuluu niin Android-puhelimia, perinteisiä puhelimia kuin lisävarusteitakin.

Nokian Vuokrakodit – Nokian Vuokrakodit

Seuraa meitä ; Facebook: Nokian Vuokrakodit Oy ; Instagram: @nokianvuokrakodit …

Nokian Vesi

Nokian Vesi Oy on Pirkanmaalla toimiva Nokian kaupungin omistama vesihuoltolaitos. Asiakkaita meillä on tällä hetkellä noin 6 900 ja työntekijöitä 35.

Nokian seurakunnan tapahtumakalenteri

Nokian seurakunnan tapahtumakalenteri – Nokian seurakunta

Avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9–13. 03 280 4111 nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi. Taloustoimisto. Valkamankatu 2 A, 37100 Nokia

Nokian seurakunnassa on viikottaisen jumalanpalveluksen lisäksi laajasti toimintaa eri-ikäisille ihmisille ja erilaiset elämäntilanteet huomioiden.

Keywords: nokia n, nokia n series