Maununkatu 6 nokia

Asunto Oy Nokian Maununhaka, Maununkatu 6 – Etuovi.com

Asunto Oy Nokian Maununhaka, Maununkatu 6, Nokia – Katso taloyhtiön tiedot Etuovi.comista

Asunto Oy Nokian Maununhaka, Maununkatu 6 · 37100, Nokia (Keskusta) · Asunto Oy Nokian Maununhaka (0282643-9) · Muut tiedot · Kartta · Myynnissä olevat kohteet, 0 …

Tutustu taloyhtiöön: Asunto Oy Nokian Maununhaka. Katso taloyhtiön tiedot Etuovi.comista ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Maununkatu 6, Keskusta, Nokia – Luhtitalo – Etuovi.com

Myydään Luhtitalo, 4 huonetta – Nokia, Keskusta, Maununkatu 6 – Etuovi.com t64623

Maununkatu 6, Keskusta, Nokia. Hinta. 199 000 €. Koko. 129 m². Vuosi.

Tutustu myytävään kohteeseen: Luhtitalo, 4h + k + s + th + p + autokatospaikka, 129 m², 199 000 € – Nokia, Keskusta, Maununkatu 6. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Maununkatu 6 – 1 kaupunginosa, Nokia – Oikotie Asunnot

Maununkatu 6 – 1 kaupunginosa, Nokia | Oikotie Asunnot

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ‘Maununkatu 6 A, 37100 Nokia’ karttahakuun.

Tarkista helposti talon Maununkatu 6, 37100 hinta-arviot, vapaat asunnot ja perustiedot. Tilaa ilmoitukset uusista kohteista sähköpostiisi.

Maununkatu 6 A, 37100 Nokia kartta | Fonectan karttapalvelu

Tutustu vuokra-asuntoon: Nokia Keskusta Maununkatu 6 A . Löydä vuokra-asunto jo tänään!

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ‘Maununkatu 6 A, 37100 Nokia’ karttahakuun.

Vuokrataan – Nokia Keskusta Maununkatu 6 A – Vuokraovi.com

Maununkatu 6 A , 37100 Nokia. Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto. Tyyppi: luhtitalo. Asumismuoto: vapaarahoitteinen. Kerros: 1-2/3. Vapautuminen: heti vapaa.

Nokia Keskusta Maununkatu 6 A – Vuokraovi.com

Vuokrataan – Nokia Keskusta Maununkatu 6 A

Myydään kerrostalo | 2h, k, kph/wc, vh, lasit.p | Nokian Keskustassa, todella hyvällä sijainnilla 5/6 kerroksen valoisa putkiremontoitu kaksio!

Tutustu vuokra-asuntoon: Nokia Keskusta Maununkatu 6 A . Löydä vuokra-asunto jo tänään!

37100 Maununkatu 8 a – YH Kodit Oy

Rivitalo – Nokia – Wikimapia

Myydään kerrostalo Maununkatu 7, 37100 Nokia Keskusta

Muutos LKV – Myydään kerrostalo Maununkatu 7, 37100 Nokia Keskusta

Myydään kerrostalo | 2h, k, kph/wc, vh, lasit.p | Nokian Keskustassa, todella hyvällä sijainnilla 5/6 kerroksen valoisa putkiremontoitu kaksio! Täältä on erinomaiset liikenneyhteydet ja kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Huoneistossa on talon rakennusaikakaudelle hyvin tyypillinen, iso ja tilava pohjaratkaisu. Se tekee kodista valoisan. Tässä läpitalon asunnossa keittiöstä sekä makuuhuoneesta on näkymä itään ja olohuoneesta sekä parvekkeelta esteettömät näkymät länteen. Olohuoneeseen saat mahtumaan vaivatta olohuoneen kalusteet sekä ison ruokapöydän niin halutessasi. Keittiössä on hyvin kaapisto- ja laskutilaa, sekä tila myös ruokapöydälle. Makuuhuoneeseen mahtuu vaivatta isokin parisänky. Pesuhuone on hyvin tilava. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja nyt suunnittelussa on taloyhtiön siirtyminen maalämpöön. + 2018 Talotekninen peruskorjaus, viemäreiden sisäpuolinen kunnostus sukittamalla/ruiskuvalutekniikalla, käyttövesijohtojen uusinta.+ Hyvä pohjaratkaisu.+ Avarat näkymät huoneistosta. Mikäli kiinnostuit asunnosta, soita ja sovitaan esittely!Lisätiedot ja esittelytJussi Uusitalo, LKVKiinteistönvälittäjä, Yrittäjä040 8273 808jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Keywords: maununkatu 6 nokia